Aegon als werkgever

Het klantbedrijf van de toekomst!
Wij stellen onze klanten in staat om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat is onze missie. Die is heel relevant en actueel, want of het nu gaat om zorg, onderwijs of het aanvullen van je pensioen: de overheid zorgt er niet of steeds minder voor. Dat vraagt van Nederlanders dat ze zélf voor financiële reserves en oplossingen zorgen. Veel mensen zijn daar nog helemaal niet van doordrongen. Nadenken over hun financiële toekomst en de keuzes die daar bij horen vinden ze lastig. Geldzaken regelen is bijna niemands hobby. En dat snappen we bij Aegon heel goed!

Werken voor de klant, dat is waar we voor staan
Als medewerker van Aegon zie je deze missie terug in je dagelijkse werkzaamheden. We werken actief samen aan het vergroten het financiële bewustzijn en de financiële zelfstandigheid van onze miljoenen klanten. Door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en de producten en diensten te leveren, die voor elke fase in je leven van belang zijn. Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of reisverzekering: we hebben het allemaal in huis.

Toegankelijke professionals
Om onze missie te realiseren en succesvol te blijven, wil Aegon een toonaangevende financiële dienstverlener zijn. We lopen al vooruit met onder meer het Algemeen Pensioenfonds, onze Premie Pensioen Instellingen, Aegon Advies en Knab. We willen nog succesvoller zijn. Daarvoor zoekt Aegon toegankelijke professionals met oprechte aandacht voor de klant. Professionals die snappen wat er bij klanten speelt en ze willen helpen. Die vanaf dag 1 zelf initiatief willen nemen in het belang van onze klanten.

Wil jij meewerken aan onze missie?
Zoals we onze klanten bewust willen laten kiezen voor de producten van Aegon, zo willen we ook dat jij bewust kiest voor ons als werkgever. Omdat je goed bent in wat je doet en altijd op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren. Omdat je vernieuwende ideeën hebt en deze ook omzet naar concrete initiatieven. En omdat je samen met je collega’s moeilijke zaken makkelijk maakt. Herken jij jezelf hierin, kijk dan hier of we voor jou een passende vacature of traineeship hebben.