Kernwaarden

Waar willen we heen?

We willen de meest aanbevolen verzekeraar worden: een écht klantenbedrijf. Dat geldt voor héél Aegon: het is de wereldwijde strategie, One Aegon. We hebben nu wereldwijd dezelfde kernwaarden en kerncompetenties. 

Waar staan we voor?

"Samenwerken", "Duidelijkheid bieden" en “Verwachtingen overtreffen" vormen de kernwaarden van Aegon. Wij streven er voortdurend naar om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten, aandeelhouders, medewerkers en zakenpartners en hun verwachtingen te overtreffen.

Samenwerken

Werken in een team maakt ons sterker, slimmer en beter. Wij bouwen relaties op door respectvol samen te werken, in alle disciplines, over de grenzen heen en met onze zakenpartners. Wij verwelkomen nieuwe inzichten en benutten elkaars unieke bijdrage.

Duidelijkheid bieden

Wij gebruiken onze kennis om de juiste oplossingen te ontwikkelen en duidelijk te communiceren. Wij zijn transparant, maken dingen begrijpelijk en zijn voortdurend in gesprek met onze klanten, collega’s en andere partners. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Zodat klanten onze producten begrijpen en ons vertrouwen.

Verwachtingen overtreffen

Wij leveren kwaliteit en uitstekende service aan onze klanten. Wij zorgen ervoor dat we de verwachtingen van onze klanten begrijpen en zoeken naar slimme oplossingen om hun verwachtingen te overtreffen. Wij dagen onszelf en elkaar voortdurend uit om uit te blinken in alles wat we doen en we nemen hiervoor onze verantwoordelijkheid. Zodat onze klanten loyaal zijn en ons aanbevelen.