Interessegebied: Bank

Gezond oud worden, dat willen we allemaal. Bij Aegon willen we mensen ook financieel gezond oud laten worden. Dat doen wij met producten voor nu en later, uitgelegd op een eerlijke en begrijpelijke manier. Met Aegon producten bouwen klanten vermogen op voor later.Vind jij dit ook belangrijk?

Nieuwe manier van bankieren

Bij Aegon Bank zijn we elke dag bezig om te kijken hoe we onze producten en diensten nog verder kunnen verbeteren. In het licht van de steeds verder stijgende zorgkosten in Nederland ontwikkelden we samen met Menzis ‘Aegon-zorgsparen’, waarmee iedereen zich financieel kan voorbereiden op goede zorg in de toekomst. Het is slechts één voorbeeld van hoe we bij Aegon Bank nadenken over onze dienstverlening.

Met plezier presteren

Bij Aegon Bank werken veel mensen met een financieel-economische achtergrond. Maar we hebben ook specialistische functies in bijvoorbeeld marketing, communicatie of IT. Wat de collega’s met elkaar gemeen hebben, is hun drive en enthousiasme om klanten verder te helpen. Heb jij interesse om klanten te helpen zodat ze zelf keuzes keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst en toon je initiatief? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.