Interessegebied: Advies/Commercieel

Bij onze commerciële activiteiten draait alles om het resultaat. Daarmee bedoelen we niet hoeveel omzet we genereren, maar of de producten die we verkopen onze klanten echt verder helpen.

De stem van de klant

Een goed product is tegenwoordig geen garantie meer voor succes. Dat geldt zeker in de financiële dienstverlening. Daarom investeren we bij Aegon in de relatie met onze klanten. Als commercieel medewerker zorg je er voor dat de stem van de klant binnenkomt, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. We verrichten continu klantcontactmetingen die ons helpen onze dienstverlening nog klantgerichter te maken.

Onze commerciële organisatie

Op commercieel gebied kun je bij Aegon op diverse manieren aan de slag in de commerciële buitendienst via het Intermediair Advieskanaal en ook binnen de verschillende Business Lines zijn er commerciële functies.

Commerciële achtergrond?

Heb jij commerciële ervaring of wil je die juist opdoen? Ben jij goed in het signaleren van commerciële mogelijkheden, toon je lef en ben je communicatief sterk? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.