Interessegebied: Communicatie

Met onze communicatie brengen we de visie van Aegon in de praktijk. Door ervoor te zorgen dat de informatie die we verstrekken volledig, eerlijk en begrijpelijk is, weten klanten wat ze van ons kunnen verwachten. Daarmee bepalen we in belangrijke mate het gezicht van Aegon in de buitenwereld. Kom jij dat gezicht helpen vormgeven?

Herstellen van vertrouwen

Communicatie Nederland bouwt aan het herstel van vertrouwen en een sterke reputatie, met geïntegreerde communicatie. Daarvoor moet de gehele organisatie een reputatiebewustzijn ontwikkelen en op alle fronten kunnen communiceren met haar stakeholders.

Communicatie is van iedereen

Iedereen binnen Aegon communiceert voortdurend met de buitenwereld. En de buitenwereld communiceert over Aegon. Communicatie is van iedereen. Als afdeling Communicatie hebben we de taak Aegon communicatief vaardig te maken door continu naast en tussen de ontvanger te staan. Zo stemmen we onze boodschappen beter af op de klant. Daarnaast gaan we actief de dialoog aan met onze klanten via social media.

Talent voor communicatie?

Heb jij een achtergrond in communicatie en zie je het als een uitdaging om aan de reputatie van Aegon te bouwen? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.