Interessegebied: Financiën

#DitIsAegon

Bij Aegon willen we onze klanten zelf bewuste keuzes laten maken voor hun financiële toekomst. Daarvoor moet onze eigen financiële huishouding uiteraard op orde zijn. De afdeling Financiën Nederland speelt daarin een belangrijke rol. Onze professionals zetten elke dag hun talent en kennis in om klanten actief te ondersteunen in het maken van bewuste financiële keuzes.

Uitdagende werkomgeving

Financiën Nederland biedt je een uitdagende en gevarieerde werkomgeving. Met een team van enthousiaste collega’s bewaak je de continuïteit van diverse financiële processen en verzorg je financiële rapportages voor externe toezichthouders. Daarbij werk je nauw samen met de directie en de verschillende business lines binnen Aegon.

Binnen Financiën Nederland kun je aan de slag bij Capital Management & Policies, Financial Information Management en Business Support.

Capital Management & Policies is verantwoordelijk voor inzicht, methodologie, research, beleid en advies met betrekking tot alle financiële en actuariële risico's die Aegon Nederland loopt voor de producten op de balans en in het productassortiment.

Financial Information Management is verantwoordelijk voor de administratieve processen en rapportages voor de Business Lines Leven/Hypotheken, Pensioen en Schade. Ook onderdeel van deze units zijn de teams Business Intelligence en Reporting Office.

Business Control & Pricing geeft met multidisciplinaire teams ondersteuning aan alle Business Lines. Bijvoorbeeld bij pricing en offertes, planning en control, het opstellen van business cases, KPI-rapportages en actuariële ondersteuning.

Zelf je toekomst bepalen

Bij Aegon staan vrijheid en verantwoordelijk hoog in het vaandel. Dit betekent dat je bij ons veel ruimte krijgt om zelf initiatief te nemen en je eigen ideeën uit te voeren. Maar ook dat je je werkplek en –tijden flexibel kunt inrichten. Samenwerking, performance en een goede sfeer vinden we belangrijker dan status of hiërarchie. We besteden veel aandacht aan coaching en opleiding, en creëren daarmee de randvoorwaarden voor jouw succes.

Financiële of kwantitatieve achtergrond?

Heb jij een achtergrond in finance, econometrie, actuariaat of bedrijfseconomie? En wil je jouw kennis en talent graag inzetten voor een nog betere dienstverlening aan onze klanten? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk ons vacatureaanbod en solliciteer.