Interessegebied: HR

Bij Aegon willen we mensen financieel gezond oud laten worden. Dat geldt voor onze klanten én voor onze medewerkers. Het is ons doel dat Aegon een inspirerende werkgever is. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, stralen dat namelijk ook uit naar onze klanten. Human Resources speelt een belangrijke rol binnen Aegon.

Mensen laten groeien

Ontwikkeling staat binnen Aegon centraal. Alleen door onze medewerkers te stimuleren om beter te worden in wat ze doen, kunnen we onze klanten steeds beter van dienst zijn. Daarbij staat de wereld niet stil en zijn er steeds weer andere mogelijkheden, regels en wensen. Binnen Aegon stimuleren we onze medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun groei. Iedere collega creëert zijn eigen loopbaanpad, Aegon biedt de faciliteiten. Kom jij bijdragen aan de ontwikkeling van onze mensen?

Onze HR-afdeling

De afdeling HR vertaalt de strategische doelen van Aegon naar HR advies, recruitment, leer- en ontwikkelprogramma’s en beloningsbeleid. Als HR-medewerker sta je midden in de organisatie en speel je een belangrijke rol in de toekomst van ons bedrijf.
Onze HR-afdeling is een flexibel organisatieonderdeel, met een beperkt aantal processen, die we tot in de perfectie beheersen. Alle Business Lines binnen Aegon hebben één vast HR-aanspreekpunt. De afdeling HRM bestaat uit Advies, Recruitment, Development, Services, Arbeidsvoorwaarden en Arbo.

HR-achtergrond?

Heb jij een achtergrond in HR en wil je meewerken aan de transformatie van een toonaangevend bedrijf naar een nog betere dienstverlener? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.