Interessegebied: Juridisch

Bescherming van de mens achter de polis – dat is in essentie waar alles bij Aegon om draait. Naast de financiële bescherming die de verzekeringen bieden, is ook de juridische bescherming van groot belang. Dat betekent dat alle producten en processen juridisch loepzuiver in elkaar moeten zitten.

Breed werkterrein

Van arbeids- en vennootschapsrecht tot financiële bijsluiters, fraudebeleid, letselschade, inkoop- en contractmanagement en interne opsporing: het werkterrein van onze juridische professionals is breed. Elke Business Line heeft een eigen Legal Support Team. Binnen deze dynamische omgeving lever je juridisch advies aan collega’s en management. Daarnaast ben je een betrouwbare sparringpartner voor de directie. Wijzigingen in wet- en regelgeving zet je om in juridisch beleid. Je controleert documenten op compliance en transparantie.  Kortom, je zorgt voor een waterdicht juridisch fundament dat Aegon in staat stelt klanten nog beter van dienst te zijn.

Zelf je carrière bepalen

Binnen Aegon krijg je alle ruimte en vrijheid om te werken aan je ontwikkeling, zowel op het persoonlijke vlak als in professioneel opzicht. Jij bepaalt de richting van je carriere binnen Aegon. We hebben een uitgebreid opleidingsaanbod. Want bij Aegon staat de mens centraal; niet alleen de mens achter de polis, maar ook de mens achter de functie.

Juridische achtergrond?

Heb jij een juridische achtergrond en wil je jouw kennis graag inzetten voor een nog betere dienstverlening aan onze klanten? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.