Interessegebied: Klantenservice

De telefoon gaat. Je pakt je headset en neemt op. Het is mevrouw Van Oort. Je hoort paniek in haar stem. Ze vertelt dat er bij haar is ingebroken en dat het hele huis overhoop ligt. Nu wil ze weten of haar verzekering de schade dekt.

Aandacht voor de klant

Wat zou jij doen? Begin je meteen over de polisvoorwaarden? Of stel je mevrouw Van Oort eerst gerust en vraag je of er iemand bij haar is? Als je kiest voor het tweede, dan ben jij de klantcontactspecialist die we zoeken. Natuurlijk moet je ook een kei zijn in je vakgebied. Maar waar het bij Aegon vooral om draait is aandacht voor de klant. Dat betekent dat we luisteren naar zijn verhaal. We vragen door, we voelen mee en we doen er alles aan om de klant een stapje verder te helpen.
 
'Eerst dacht ik: huh, financiële vragen beantwoorden, is dat wel iets voor mij? Maar ik kwam er al snel achter dat het veel meer is dan dat. Je kunt hier echt het verschil maken voor de klant. Daar krijg ik gewoon onwijs veel energie van.' - Nebahat, 27 jaar
 

Een kijkje in de keuken

Hoe is dat nou, werken bij het klantcontactcenter van Aegon? Ontdek het in de video hieronder.
 

Kickstart je carrière in de financiële dienstverlening

Bij Aegon kun je alle kanten op. Lijkt het je leuk om eens mee te lopen op een andere afdeling? Heb je de ambitie om door te groeien? Alles is mogelijk. Maar je moet er wel zelf achteraan. Want jij bent de baas van je eigen toekomst!

'Wat ik fijn vind aan Aegon is dat de werksfeer heel open is. Kom je er even niet uit, dan kun je altijd aankloppen bij een collega. Dat geeft vertrouwen.' - Jimmy, 21 jaar

Kom bij ons werken!

Heb jij je Wft-diploma’s? En ben je op zoek naar afwisselend werk in een gezellig team? Bekijk dan onze vacatures via YoungCapital, Randstad of Fintrex.

YoungCapital
YoungCapital is een recruitmentspecialist voor (young) professionals. Zij staan bekend om hun innovatieve aanpak. Werken via YoungCapital betekent snelheid van handelen, goede begeleiding en persoonlijk contact. De recruiters van YoungCapital leven zich echt in in jouw situatie. Ze weten daardoor precies wat jij nodig hebt om je te ontwikkelen als professional en de volgende stap te zetten in je carrière.

Randstad
Op zoek naar een baan in de financiële sector? Randstad Banking & Insurance heeft interessante vacatures bij banken en verzekeraars. Daar hoort Aegon natuurlijk bij. Randstad Banking & Insurance biedt je allerlei mogelijkheden om door te groeien. Je doet relevante werkervaring op, je krijgt de juiste begeleiding en je kunt opleidingen doen die bij je passen.

Fintrex
Fintrex is uitsluitend actief in de klantcontactbranche. Een jonge, ambitieuze, landelijk opererende organisatie met Rotterdamse roots. Iedere dag zetten de mensen van Fintrex alles op alles om het vak klantcontact te verbeteren. Vanuit deze kennis krijg je optimale begeleiding als klantcontactadviseur bij Aegon. Fintrex zorgt ook voor het invullen en samenstellen van complete klantcontactteams bij Aegon. Solliciteren op functies binnen zo’n team kan dan ook alleen via Fintrex.