Interessegebied: Leven/Hypotheken

Ongetwijfeld ken je de momenten in het leven waarop je belangrijke beslissingen moet nemen. Je eerste baan, het kopen van een huis, trouwen. Dan weet je ook hoe belangrijk het is dat financiële zaken goed geregeld zijn. Met onze levensverzekering en hypotheken zorgen we daarvoor. Om onze klanten zekerheid te bieden op de lange termijn, kijken wij elke dag hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren. Die afwisseling zie je dagelijks terug in je werk.

We maken het graag makkelijk

Bij Aegon sluiten we onze verzekeringen en hypotheken aan op de wensen van de moderne tijd. We ontwikkelden bijvoorbeeld een Bouwdepot App, waarmee je een factuur van verbouwingskosten kunt fotograferen en versturen naar Aegon. Binnen 24 uur worden de kosten vergoed. Kom jij het onze klanten makkelijker maken?

Het verschil voor onze klanten

Onze Business Line Aegon Leven is gevestigd in Leeuwarden. Daar werken collega’s met diverse achtergronden om de levensverzekeringen en hypotheken zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de klant. Heb jij ook vernieuwende ideeën om klanten nog beter van dienst te zijn? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.