Interessegebied: Marketing

#DitIsAegon

Aegon is sterk in beweging

Onze visie is actueler dan ooit: we willen klanten in staat stellen zelf bewuste keuzes te maken voor hun financiële toekomst. Deze visie sluit aan bij de huidige tijd waarin de overheid zich terugtrekt, de technologie razendsnelle ontwikkelingen doormaakt en klanten steeds specifiekere wensen hebben. Wij willen inspelen op deze veranderingen door steeds klantgerichter te gaan werken. Uiteindelijk willen we de meest aanbevolen verzekeraar worden.
Om dit doel te bereiken zijn we binnen Aegon bezig met een innovatieslag waarin we e-commerce, intelligence en technologie inzetten om klanten direct en nog gerichter van dienst te kunnen zijn. Deze uitdagende ontwikkeling heeft al een aantal bijzondere start-ups opgeleverd, waaronder Kroodle, Knab en eyeOpen, maar deze digitale revolutie biedt nog veel meer kansen. Daar hebben we mensen voor nodig met passie en lef, talent dat zich wil verbinden en snel échte veranderingen kan realiseren.

We zoeken talent voor de afdeling Marketing en Business Development

Marketing en Business Development is een nieuwe afdeling waarin Marketing, Marketing Intelligence, Online en Strategie samenkomen. Deze samenvoeging is een direct uitvloeisel van onze ambitie. Wil je meer weten over onze ambitie en visie op het gebied van marketing klik dan hier en bekijk de video’s van onze marketingdirecteuren.

Bekijk hieronder de openstaande vacatures