Interessegebied: Pensioen

De missie van Aegon. Mensen helpen zelf bewuste keuzes te maken voor hun financiële toekomst. Waarom vinden we dit belangrijk bij Aegon?
Om dat te begrijpen is het goed om eens te kijken naar de situatie waarin consumenten, onze klanten, zich bevinden.De wereld om ons heen is flink aan het veranderen. Dat wordt onze klanten van alle kanten duidelijk gemaakt. De economie heeft het moeilijk, alles wordt duurder, moet je nu wel of niet langer doorwerken. Bij dit alles hoor je steeds: Je bent zelf verantwoordelijk om te zorgen voor een financiële basis voor later. De consumenten zitten met veel vragen maar ook de werkgevers. Wil jij onze klanten daarbij helpen, dan vind je bij Aegon volop mogelijkheden. 

Nu denken aan later

Binnen de Business Line Pensioen werken we met allround klantenteams, die het vaste aanspreekpunt van de klant zijn. Zo helpen we onze klanten snel en zoveel mogelijk door één persoon. In onze dienstverlening kijken we elke dag hoe we toekomstige vragen voor kunnen zijn. In samenwerking met studenten en hogescholen hebben we pensioenspreekuren opgezet waar klanten ons kunnen bezoeken. Met Mijn Aegon hebben werknemers inzicht in hun actuele persoonlijke pensioensituatie. Bij alles wat we doen speelt de vraag: “Hoe maken we onze klanten nog bewuster van hun financiële toekomst?”  We zijn benieuwd naar jouw ideeën hierover.   

Kom jij werken aan de toekomst?

Binnen onze Business Line Pensioen werken veel mensen met een achtergrond in economie, econometrie, wiskunde of actuariaat. Maar ook als jurist of commercieel adviseur kun je van grote waarde zijn. Zie jij de ontwikkelingen in de pensioenmarkt als een uitdaging en wil jij bijdragen aan onze initiatieven om mensen financieel gezond oud te laten worden? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.