Interessegebied: Schade

#DitIsAegon

Een ongeluk zit in een klein hoekje, de gevolgen kunnen groot en vervelend zijn. Met de schadeverzekeringen van Aegon helpen we mensen om die gevolgen te minimaliseren. Onze medewerkers zoeken altijd naar manieren om onze klanten nóg beter van dienst te zijn niet alleen bij schade maar juist ook ervoor.

Dé verzekeraar van Nederland

Aegon is een van de grootste schadeverzekeraars van Nederland. Door ons te onderscheiden met daadkracht en een persoonlijke aanpak willen we de meest aanbevolen verzekeraar van het land worden. We zijn continu bezig met de wensen van onze klanten. Een voorbeeld hiervan is het Aegon Preventie & Expertise team. De experts staan altijd snel ter plaatse om een klant bij te staan. Het team adviseert en ondersteunt op het gebied van risico-inventarisatie en preventie. Aegon beschikt als een van de weinige schadeverzekeraars over een eigen Preventie en Expertise team. Welke klantvraag kom jij oplossen?

Verzekeren met ambitie

Binnen onze Business Line Schade werken we met vaste klantenteams die verantwoordelijk zijn voor de totale dienstverlening aan de klant. Uiteraard werken er bij ons professionals met een verzekeringstechnische achtergrond, maar ook callcenter medewerkers, ICT’ers en marketeers. Ben jij ambitieus en wil je met een team van enthousiaste collega’s de best gewaardeerde verzekeraar van Nederland worden? Dan maken we graag kennis met je. Bekijk daarom eens ons vacatureaanbod.